Om mig

gullfoss_700px

Jeg hedder Line Louise Overgaard, er 44 år, certificeret Passion Test Facilitator og lever i dag et liv med glæde, nærvær, og passion. Jeg oplever generelt en dyb kærlighed til og taknemmelighed over livet. Sådan har det ikke altid været. Det har været en lang, spændende og til tider (især i starten) hård rejse mod et liv, hvor glæde og passion er det, jeg oplever klart mest af – hver dag.

Bliver du irriteret, provokeret eller måske ligefrem ked af det eller skræmt over at læse dette? Måske tænker du, hvad er hun for en go-happy-freak? Det kan jeg godt forstå, hvis du tænker. Sådan har jeg også selv haft det. Jeg har haft svært ved at tro på, at vi som mennesker virkelig – altså VIRKELIG – kan blive fri eller bare næsten fri for at opleve (mental) lidelse eller ligefrem smerte.

Kan det virkelig passe? Mit svar er helt klart JA – det kan VIRKELIG passe. Jeg har oplevet det på min egen krop. Og det er i virkeligheden ret let, når vi først kommer i gang. Det svære er at komme i gang og især begynde at tro på, at det kan lade sig gøre. Når vi først er steget ombord og har påbegyndt rejsen, er det i virkeligheden både spændende, let og sjovt trin for trin at opleve mere og mere glæde, energi og mening i livet. Det føles som om, brikkerne falder på plads.

Der er især tre ting, der har haft afgørende betydning for, at jeg i dag lever et liv fuld af glæde og energi (og i virkeligheden har de tre ting en hel del til fælles). De tre afgørende faktorer har for mit vedkommende været:

1. Mit møde med nærvær og Nuets Kraft (Eckart Tolle)
2. Min lederuddannelse som Stifinder
3. Passions-testen

Hvis du er nysgerrig efter at vide mere om min historie, så fortæller jeg bl.a. mere om den i mine foredrag.

Mit bidrag

Som person, inspirator, facilitator og coach er jeg nærværende, engageret, nysgerrig, åbenhjertet og ansvarlig. Jeg brænder for at inspirere andre til også at opleve succes og leve et liv fuld af glæde, passion og mening. Ja, det er ganske enkelt mit livsformål.

Mine energikilder

Jeg får generelt min energi fra sund og nærende mad, håndbold, meditation, naturen, yoga, dans, musik, heste og nærvær med mine nærmeste. Derudover får jeg energi af at inspirere andre til at leve deres liv med glæde, passion og mening (som certificeret Passion Test Facilitator) og af at indgå i meningsfulde fællesskaber, hvor jeg oplever forbundethed og samhørighed.

Mine inspirationskilder

Nogle af de personer, der har haft størst indflydelse og betydning i mit liv, er:

Eckart Tolle, Jens Enemark (elev af Bob More og leder af Center for Selvudvikling), mine nærmeste veninder Mette, Louise, Linda og Stine, min kæreste Jakob, mine børn Emil og Oliver, Henrik Kærgaard (den første professionelle facilitator, jeg mødte), Lasse Zäll (grundlægger af lederuddannelsen Stifinder-programmet), Susanne Manly og Casper Littrup (fra Herrmann International Denmark), Steen Hildebrandt, Arawana Hayashi, Marianne Williamson, Byron Katie og Janet B. Attwood (jeg er trænet og certificeret Passion Test Facilitator af Janet B. Attwood personligt).

Mine kvalifikationer

✓ Certificeret Passion Test Facilitator, 2016
✓ IAF Certificeret Professional Facilitator (CPF), 2016
✓ Certificeret Coach (KaosCoach hos CoachCamp), 2010
✓ Lederuddannelse som Stifinder hos Pathfinder.dk, 2009
✓ Certificeret HBDI Practitioner, 2008
✓ Civilingeniør i Energi og Indeklima, 2000
✓ Mere end 10 års erfaring som projektleder og facilitator, dvs. designer og leder af gruppeprocesser*
✓ Har lært at sætte pris på den gave, det er at have en søn, som er ekstremt sensitiv (autist)
✓ Har født uden at opleve smerte og uden nogen form for bedøvelse eller medicin (vha. smertefri fødsel)
✓ Har lært at værdsætte det vink med en vognstang, som jeg fik ved en alvorlig faldulykke 
✓ Har gennemlevet en depression og kommet stærkere ud på den anden side m. mange værdifulde indsigter
✓ Mere end 15 års erfaring med personlig udvikling, meditation og træning i bevidst nærvær og opmærksomhed

* hvor grupper af mennesker med forskellige baggrunde, interesser, viden og erfaringer når fælles mål på en måde, de oplever som meningsfyldt og værdiskabende

Hvor får du din energi, glæde og inspiration fra? Og hvilken helt særlig kombination af kvalifikationer og gaver har du fået?