Passions-test

Passions-testen er et effektfuldt system og værktøj, der hjælper dig med at skabe klarhed og fokus i forhold til, hvad det er for et liv, som du drømmer om at skabe.

En Passions-test sætter dig i stand til at begynde at leve det liv, som fylder dig med glæde, energi og tilfredshed. Hver dag. Hele livet.

Workshop med Passions-test
Du kan enten tage Passions-testen ved at deltage i en 3-timers eller en 6-timers workshop, hvor du laver den sammen med andre (fra 10-100 deltagere). Når du deltager i 6-timers workshoppen, får du ud over Passions-testen også et foredrag – og mulighed for enten at deltage i et passionsnetværk eller at deltage i et passionsforløb med en mindre gruppe på 4-6 deltagere. Se priser og tilbud her.

Individuel (en-til-en) session
En individuel session med en Passions-test varer 2 gange 1½ time (i alt 3 timer). Jeg anbefaler ca. 1 uge mellem de to sessioner. Sessionerne kan enten foregå hos mig i Århus eller online (via Skype eller Zoom). Se priser og tilbud her.

Passionsforløb
De fleste af os oplever, at det kan være svært at ændre gamle vaner og mønstre, der står i vejen for fuldt ud at leve det liv, som vi drømmer om – især, hvis vi er alene om at foretage ændringen. Derfor tilbyder jeg et 3-måneders opfølgningsforløb, hvor vi i en lille fortrolig gruppe på 4-6 deltagere mødes 2 gange om måneden (i alt 6 gange) á 3 timer. Se priser og tilbud her.

Gavekort
Du kan købe en Passions-test (The Passion Test) som en gave til en, som du holder af her.

The Passion Test
Du kan læse mere om The Passion Test her.