Styrk dit indre lederskab – workshop d. 20/1-18

Kære skønne kvinde,

Vil du gerne have mere overskud i hverdagen?

Vi kvinder lever ikke altid helt det liv, vi drømmer om. Den største enkeltstående årsag er, at vi ikke tager os tid til virkelig at mærke efter og lytte til vores ♥ hjerte ♥ eller intuition. Vi har for travlt til at lytte til vores indre kompas, og vi glemmer lidt at tage lederskab i vores eget liv. Jeg kender følelsen. Jeg har selv været der. 

Jeg har nu (efter 44 år) lært hele tiden at være opmærksom på mit indre kompas, lytte til ♥ mit hjerte ♥, foretage bevidste valg og ikke mindst udfordre mine egne tanker og andres meninger om, hvordan jeg bedst lever mit liv. Det vil jeg også gerne lære DIG på denne workshop. 

Har du travlt med at være en helt masse for andre mennesker? Dine børn, vendinder, familien, på arbejdet? Måske har du travlt med forskellige praktiske gøremål i hjemmet eller på arbejdet? Det er der intet som helst galt i – hvis det er lige præcis dét, der fylder DIG med glæde, energi og mening og lader dine batterier op. Hvis det derimod er noget, du synes, du er nødt til at gøre eller bare “kører på autopilot”, så vil det i længden dræne dig. Du vil i stedet opleve mindre og mindre overskud og faktisk blive mindre i stand til at være noget for andre mennesker – inklusiv dem, du holder aller mest af. Det er ikke bæredygtigt. Måske oplever din kæreste/mand, børn, kunder eller nærmeste leder det allerede? Måske ved du det et eller andet sted også godt selv? Så er det på tide at handle, mens du stadig har overskud og energi til det.      

På denne STYRK DIT INDRE LEDERSKAB workshop for engagerede kvinder vil du:

✓ Blive forkælet med lækker økologisk tapas buffet og tilhørende bobler 
✓ Få god tid til at tage hele passions-testen, dvs.: 
    ♡ Opnå klarhed om, hvad der er vigtigst for dig lige nu i dit liv
    ♡ Finde dine top 5 passioner
    ♡ Finde dine kilder til vedvarende glæde, energi og mening i dit liv 
    ♡ Lære formlen til at leve et passioneret liv
    ♡ Lære hemmeligheden der garanterer et passioneret liv – hver dag
✓ Kunne nyde naturen ved skønne Brabrand sø  
✓ Blive forkælet med små musikalske overraskelser i løbet af dagen  
✓ Lære andre skønne og engagerede kvinder at kende
✓ Opleve den umådelige styrke og kraft, som vi kvinder sammen kan forstærke i hinanden
✓ Opleve fællesskab og fokus på dét, der giver os god energi og en følelse af indre ro og succes

LUKKET FOR TILMELDING:
Der er lukket for tilmelding. Hvis du gerne vil orienteres om lignenede arrangementer en anden gang, så skriv dig op til mit nyhedsbrev. Jeg udsender ca. 1 nyhedsbrev om måneden. 

Jeg glæder mig til at se dig og gøre en forskel i dit liv.